En platform for Europas virksomhedsledere og medarbejdere, til at skabe en bedre

verden igennem deres virksomhed.

European Business Forum er en platform for ledere til at skabe forandring, der bygger på nye idéer, forskellige strategier og inspirerende indsigter fra de bedste virksomheder og professorer rundt om i verden. 

Formålet er at inspirere nuværende ledere og udvikle nye talenter ved, at kombinere det bedste af eksisterende og fremtidige tilgange.                                                   Vi fokuserer på at hjælpe virksomheder med at blive leder af forandring og skabe en bedre forretning.

Samarbejdspartnere i verdensklasse

Udover forummet, tilbyder European Business Academy en række førende uddannelsesprogrammer og rådgivning til virksomhedsledere gennem European Business Consulting. 

Business for a Better World

Verden er i konstant forandring og det sætter store krav til virksomheder for at holde sig relevante. På European Business Forum får du mulighed for at udvide din horisont med nye ideer, teorier og innovativ tænkning.

Bæredygtighed er ikke længere bare en trend, men snarere et vilkår for succes i dag og fremover. Hvordan bruges nye teknologier og strategier til at drive forretning for en bedre, mere bæredygtig og klimavenlig verden – altså business for a better world. Lær af nogle af de bedste forretningsledere og professorer i verden på European Business Forum & European Business Academy.

 Gode grunde til at deltage

Få inspiration til bæredygtig

forretningsudvikling

 

1. Udforsk de bedste tilgange til forretning – Fremtidige tendenser, strategi udvikling, innovation og bedre ledelse.

2. Lær af verdens bedste professorer fra hele verden – og fra verdens mest innovative virksomheder.

3. Anvend de nye ideer og indsigter, modeller og teknikker – hvornår og hvordan man bruger dem til praktisk og profitabelhandling i din virksomhed.

4. Mulighed for at udvide dit netværk og diskutere løsninger med nye mennesker.

5. Vi leverer det i en hurtig og effektiv kombination af fysiske og virtuelle formater – så du får mest ud af din tid og investering.

Nyeste viden fra førende

virksomheder og professorer

 

  • Få adgang til viden, inspiration og ideer fra førende business professorer fra de bedste business universiteter – IE Business School, IMD & Harvard.
  • En kombination af de væsentligste teorier med de bedste nye koncepter og praktiske anvendelser – hvad du har brug for at vide for nutidens verden.
  • En unik chance for at få den nyeste viden indenfor erhvervslivet samt viden, der kan styrke din virksomhed i en verden i forandring.

Få tilsendt vores materiale

og hold dig opdateret!

  • Få mere information om vores event & uddannelser
  • Blive opdateret med den nyeste viden inden for business
  • Modtag inspiration til virksomhedsudvikling

Kontakt os

European Business Forum afholdes med støtte fra

Vores mediepartner

Vores faglige samarbejdspartner